top of page
Gaming Toetsenbord

Inschrijvingen

Wie zich inschrijft, verklaart zich akkoord met het schoolreglement. Dit schoolreglement wordt jaarlijks geactualiseerd.

Om in te schrijven voor het eerste jaar in 2023-2024:

 

AANMELDEN gebeurt digitaal.

INSCHRIJVING (na aanmeldingsperiode): info volgt nog.

maximum capaciteit voor 1A: 150 leerlingen

maximum capaciteit voor 1B: 10 leerlingen

Ouders die hun kind willen inschrijven, melden zich eerst aan op een digitaal aanmeldsysteem, nl. www.aanmelden.school: dit is één centrale website waarop ouders hun keuze voor de school aanduiden.


Alle info kan u terugvinden in de onderstaande PDF:

 

In de loop van januari verschijnt hier nog een filmpje over hoe je concreet kan aanmelden en inschrijven.

Ook broers en zussen van huidige leerlingen van IMI en de kinderen van personeelsleden van de secundaire school volgen hetzelfde traject en moeten dus ook eerst aanmelden. Bij toewijzing behoren zij tot de voorrangsgroepen.

 

Bij interesse om in te schrijven voor het tweede tot en met het zevende jaar in 2023-2024:

 

Er is momenteel een volzetverklaring in de meeste richtingen voor het huidige schooljaar . Voor het volgende schooljaar 2023-2024 is mogelijks pas op het einde van het schooljaar (laatste dag juni) duidelijk hoeveel leerlingen in de tussenjaren (2de tot en met 7de jaar) kunnen toegelaten worden. 

Indien u interesse hebt om uw kind in te schrijven voor een tussenjaar (2de tot en met 7de jaar) kan u na de Paasvakantie telefonisch contact nemen met de school.  We zullen dan kunnen toelichten hoe mogelijke inschrijvingen zullen gebeuren.

bottom of page