top of page
Gaming Toetsenbord

Inschrijvingen

Wie zich inschrijft, verklaart zich akkoord met het schoolreglement. Dit schoolreglement wordt jaarlijks geactualiseerd.

Om in te schrijven voor het eerste jaar in 2023-2024:

 

AANMELDEN gebeurt digitaal.

INSCHRIJVING (na aanmeldingsperiode): info volgt nog.

maximum capaciteit voor 1A: 150 leerlingen

maximum capaciteit voor 1B: 10 leerlingen

Ouders die hun kind willen inschrijven, melden zich eerst aan op een digitaal aanmeldsysteem, nl. www.aanmelden.school: dit is één centrale website waarop ouders hun keuze voor de school aanduiden.


Alle info kan u terugvinden in de onderstaande PDF:

 

In de loop van januari verschijnt hier nog een filmpje over hoe je concreet kan aanmelden en inschrijven.

Ook broers en zussen van huidige leerlingen van IMI en de kinderen van personeelsleden van de secundaire school volgen hetzelfde traject en moeten dus ook eerst aanmelden. Bij toewijzing behoren zij tot de voorrangsgroepen.

 

Bij interesse om in te schrijven voor het tweede tot en met het zevende jaar in 2023-2024:

 

Op 4, 5 en 6 juli bepaalt de school in welke klassen nieuwe leerlingen voor de leerjaren 2 tot en met 7 kunnen inschrijven.  Voor eventuele inschrijvingen wordt de wachtlijst afgebeld, enkel voor die leerlingen die een richting kozen waar plaats is.

Voor wie op de wachtlijst staat, wordt gevraagd tot en met 6 juli te wachten. De website zal  bijgewerkt worden qua richtingen die volzet verklaard worden. U kan nakijken of de richting waarvoor uw zoon/dochter interesse heeft, bij de volzet verklaarde richtingen staat. 

Voor inschrijvingen op de wachtlijst dient de school telefonisch te worden gecontacteerd.  Hou er rekening mee dat dit niet mogelijk is tussen 6 juli en 23 augustus.

bottom of page