IMI rouwt om heengaan Erik Heyman (update)

Geplaatst in: Geen rubriek | 0

Op 25 februari is Erik Heyman overleden. Erik was op onze school coördinator ASO, een gedreven coördinator voor Smartschool, lesroostermaker en leerkracht fysica. Maar vooral was hij een leerkracht die zeer gerespecteerd en gewaardeerd werd door zijn collega’s en graag gezien werd door zijn leerlingen. Erik was een rasechte wetenschapper die -zoals hij het zelf zei- freewheelend de wereld benaderde. Zijn leerlingen kregen via hem de liefde voor de fysica te pakken: fysica kàn leuk zijn.

Erik was al een tijdje ziek, maar vanuit zijn gedrevenheid stond hij tot voor 3 weken nog elke dag voor de klas. Vandaag en de volgende dagen rouwt onze school. We hebben op school een rouwregister geopend, aan het algemeen secretariaat naast het bureau van de directeur. Iedereen is welkom! De crematie heeft intussen plaatsgevonden in intieme kring. Wij zullen met de school een afscheidsviering houden en ook daar willen we de wens van Erik respecteren om dit in besloten kring te doen, nl. met personeel en en leerlingen. Wij begrijpen dat verschillende mensen zich verbonden weten met Erik en graag hierop aanwezig zouden willen zijn. Toch vragen we om ook hier de wens van Erik te respecteren.

Wij laten iedereen de gelegenheid om een teken van verbondenheid, een spoor van dank achter te laten in het rouwregister. Dit weekend heeft ook ons jaarlijks eetfestijn plaats. Tijdens dit eetfestijn zal het rouwregister doorlopend beschikbaar zijn in de benedengang aan de klaslokalen.

Laat een Reactie Achter