Oud-leerlingen geraken niet uitgepraat

Geplaatst in: Oudleerlingen contact | 0

no images were found

Voor heel wat oud-leerlingen van het IMI was de oud-leerlingenavond van vrijdag 13 november dé gelegenheid om hun oud-leerkrachten en gewezen klasgenoten nog eens weer te zien. Verhalen, foto’s en e-mailadressen werden uitgewisseld en dat allemaal bij een wijntje, een boterham met ham of plattekaas.

Hoogtepunt van de avond waren de klasfoto’s. Klasgroepen die 5, 10, 15 jaar… zelfs 45 jaar afgestudeerd waren, werden vakkundig op papier  gezet. Ongetwijfeld een mooie herinnering voor onze oud-leerlingen.
Wil je er volgend jaar ook bij zijn, registreer je dan hier en dan ontvang je automatisch een uitnodiging en ben je ineens geregistreerd op onze nieuwsbrief. Mensen die 5 jaar of een meervoud daarvan zijn afgestudeerd krijgen automatisch een uitnodiging in de bus. Hopelijk tot dan.

Het IMI-contact team

[simpleviewer id=23 width=640 height=640]

Laat een Reactie Achter