IMI-leerkrachten doorkruisen London

no images were found

Tijdens het weekend van 30 oktober en 1 november trokken een kleine 50 leerkrachten en partners naar Londen.  Al om 5h30 stapten ze op de bus om via de kanaaltunnel naar de Engelse hoofdstad te rijden.  Ondanks de eerder onheilspellende weerberichten bleef het de ganse dag droog en doorkruisten onze leerkrachten Londen. ’s Avonds gingen de meesten nog iets eten in Soho, het uitgaanscentrum van de stad.  Omdat het ook Halloween was, was het er bijzonder druk en heerste er een heel fijne sfeer.  Ondanks de voortdurende regen ’s anderendaags, werd ook de volgende dag een gevarieerd en druk programma afgewerkt met o.a. een bezoek aan the British Museum, Speaker’s Corner, Hide Park en het obligate Harrod’s warenhuis, waarna onze leerkrachten zeer moe, maar tevreden naar België terug keerden.  Nogmaals bedankt aan de organisatoren en onze uitstekende gidsen Erik en Yves.  Hieronder alvast enkele sfeerbeelden.

[simpleviewer id=22 width=640 height=640]

Laat een Reactie Achter