Zuiddag “Work for Change” door de 5de en 6de jaars

Geplaatst in: Activiteiten | 0
De 5de en 6de jaars van onze school namen deel aan een jongerenproject  “Work for Change” . Op donderdag 17 okt gingen ze één dag werken en hun loon stonden  ze af aan een jongerenproject in het Zuiden. Dit project werd vooraf op school voorbereid.

Zuiddag stimuleert jongeren wereldwijd om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Zuiddag versterkt het maatschappelijk bewustzijn en de competenties van jongeren om een actief engagement op te nemen. Zuiddag zorgt voor unieke ontmoetingen met een impact in het culturele, publieke en zakelijke leven. – See more at: http://zuiddag.be/visie-en-missie#sthash.tksPj9sN.dpuf
Zuiddag stimuleert jongeren wereldwijd om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Zuiddag versterkt het maatschappelijk bewustzijn en de competenties van jongeren om een actief engagement op te nemen. Zuiddag zorgt voor unieke ontmoetingen met een impact in het culturele, publieke en zakelijke leven.
Op de ingestuurde foto’s zie je leerlingen aan het werk in het archeologisch museum in Mechelen, politiezone TARL en politie Halle, voetbal Oud-Heverlee Leuven, de proeftuin in Roosdaal, Ketnet en GBS De Notelaar in Vollezele.
  • 1314ellen-bond-archeologisch-museum-mechelen
  • 1314femke-de-dobbeleer-politiezone-tarl
  • 1314hemerijckx-laura-ketnet
  • 1314hemerijckx-laura-ketnet2
  • 1314imane-tamsamani-gbs-de-notelaar-vollezele
  • 1314maxence-parent-oud-heverlee-leuven
  • 1314maxence-parent-oud-heverlee-leuven2
  • 1314maxence-parent-oud-heverlee-leuven3
  • 1314proeftuin-pamel
  • 1314robin-vouts-politie-halle