Music makes you happy !!

no images were found

De meeste jongeren luisteren graag naar muziek. Overal zie je mensen die naar muziek luisteren: op straat, in de bus, op de fiets, in de auto, kortom overal. Muziek is gewoon niet weg te denken uit ons leven. De meeste mensen worden er niet alleen gelukkig van, wij hebben nu ook ontdekt dat je er slim van wordt.

So let the music play !!!!

Zeggen je ouders vaak dat je muziek veel te luid staat en dat je zo onmogelijk kan studeren, dan heb je nu het perfecte excuus.

Muziek maakt je rustig, het bezorgt je een goed humeur, het kan herinneringen oproepen aan leuke tijden, … maar het doet nog meer dan dat. Het kan namelijk ook helpen om conflicten tussen jou en je ouders op te verzachten of minder erg te maken.  Wat kunnen ma en pa daar nu nog tegen hebben ?

En voor mensen die zelf muziek maken is er nog beter nieuws: men heeft bewezen dat musiceren je slimmer maakt. Het helpt je dingen beter te formuleren waardoor je makkelijker uit je woorden geraakt. Ook kan je problemen beter aanpakken.

Dus wil je je goed voelen en tegelijkertijd – misschien eventueel hopelijk – een beetje slimmer worden? Dan weet je wat je te doen staat, muziek luisteren!!

Shana, Shauni, Glenn

Laat een Reactie Achter