IMI zoekt …

no images were found

Naar aanleiding van de ‘Andere Dag’ organiseert de school Stressfactor. 5 Bedrijfsmanagement, de initiatiefnemer, is dan ook volop bezig met de organisatie.

Een schitterende affiche hebben we al maar …we zoeken nog leuke ideeën voor kleine activiteiten. Wij hadden al gedacht aan parachute springen, maar aangezien de school niet beschikt over een eigen vliegtuig, parachutes en deskundigen is dit voorstel afgewezen, ook hadden wij graag een groot bokstoernooi georganiseerd, maar de directie vond dat de leerkrachten heel moesten blijven.

Daarom beste mede – IMI’ers, zijn wij op zoek naar iets realistischere ideeën. Zelf zijn we al tot het besluit gekomen om een voetbal of volleybal match te organiseren tussen leerkrachten en leerlingen. Ook zouden wij een ‘ballonwedstrijd’ organiseren, hierover volgt de info later nog als de datums van de activiteiten vast liggen.

Dus tijdens het aftellen naar het ‘StressFactor’ evenement zouden we jullie graag al amuseren door elke week of elke 2 weken een leuke activiteit te organiseren en jullie kunnen ons helpen bij deze uit te kiezen. Stuur je eigen idee op naar ons en wie weet kiezen we het jouwe er wel uit.

De activiteiten moeten natuurlijk wel aan enkele voorwaarden voldoen:
– Het moet voor zowel leerlingen, als leerkrachten leuk zijn.
– De activiteit moet veilig zijn
– Het zou leuk zijn moest je idee zo weinig mogelijk kosten

Wij hopen alvast op een grote invasie van toffe ideeën en kijken zeker en vast uit naar elke activiteit en natuurlijk ook naar het grote ‘SressFactor’ evenement.

5 BM

Jeroen Christiaens
Laura De Broyer
Jarne Verleyen

Laat een Reactie Achter