Woensdag 10 november 2010: oud-leerlingen D-day

Geplaatst in: Oudleerlingen contact | 0

Op woensdag 10 november omstreeks 20 uur gaat de oud-leerlingenreünie 2010 van start.  Ditmaal gaat dit event door in Jeugdhuis Splinter in Roosdaal (Strijtem) in tegenstelling tot de vorige jaren.  In een totaal nieuwe formule ook, in een lossere sfeer en deze keer zijn alle oud-leerlingen welkom.  Deze keer ook geen einduur want op 11 november mogen de meesten dan wel eens uitslapen.  Onder andere via Facebook, waar de oud-leerlingen massaal (meer dan 800 leden) vertegenwoordigd zijn in de groep Immaculata Maria-instituut oud-leerlingen,  werd iedereen die ooit op het IMI te Roosdaal heeft gezeten uitgenodigd.  Ben jij ook geïnteresseerd, kijk dan hier en op de site van Het Nieuwsblad.

Laat een Reactie Achter